Portofoliu

Portofoliu

de Gheorghe Popa iunie 22, 2020

Portofoliu

 

  Expoziția portofoliu cuprinde 24 de fotografii realizate în ultimii șase ani în cele mai importante tururi foto la care am participat, Patagonia, Islanda, California, Irlanda, dar și fotografii din România.

   Vernisajul expoziției poate fi vizionat pe canalul de YouTube al Centrului de Cultură Urbană din Cluj-Napoca:

https://www.youtube.com/watch?v=DMrelA6cItQ

 

Foto Gheorghe Popa - Yosemite Valley, California U.S.A.

Foto Gheorghe Popa - Yosemite Valley, California U.S.A.  

 Din 2018 de când am început să fac print mi-am propus să organizez o expoziție personală însă abia în 2020 am reușit lucrul acesta. După turul foto din California din 2019 am printat expoziția de grup itinerantă California Dreaming, un adevărat succes prin numărul mare de vizitatori și prin calitatea fotografiilor expuse ce au spus o frumosă poveste despre locurile vizitate în California. Acum la Cluj în cadrul expoziției Portofoliu am adus șapte dintre fotografiile cuprinse în expoziția California Dreaming, ale mele și ale soției mele Popa Oana.

Foto Gheorghe Popa - Blue River, Geamăna, Munții Apuseni.

 Foto Gheorghe Popa - Blue river, Geamăna, Munții Apuseni.

 Pe lângă fotografiile din U.S.A am printat câteva fotografii din celelate proiecte ale mele cum ar fi Poison, Feathers și Blue river fotografii ce fac parte proiectul Poisoned Beauty la care am început ca să lucrez în urma cu un an, un proiect care încercă să atragă atenția asupra dezastrului ecologic din Munții Apuseni într-un mod suprarealist, abstract și nebun de frumos.

Foto Gheorghe Popa - Cold and misty, Lacul Cuejdel.

 Foto Gheorghe Popa - Cold and Misty, Lacul Cuejdel.

 O expoziție de portofoliu fără fotografii de la Cuejdel este de neconceput pentru mine așa că am adus la Cluj unele dintre cele mai de succes fotografii cu lacul, printre ele se numără Cold and Misty (singura fotografie din România prezentă în galeriile National Geographic Fine Art din U.S.A.) My Lake coperta revistei National Geographic Traveler România și fotografia zilei pe nationalgeographic.com) Ying și Yang una dintre fotografiile mele preferate realizate cu drona la Cuejdel, etc.

  Expoziția poate fi vizitată la Centrul de Cultură Urbană Casino din Cluj-Napoca până pe data de 28 iunie.

  Vă așteptăm cu drag.

 Foto Oana Popa - Ancient Pine, California U.S.A.

 

 




Gheorghe Popa
Gheorghe Popa

Autor



-->
Language
English
Open drop down